Dalkurd FF är överens med mittfältaren Dusan Djuric och backen Tom Söderberg. 

-Dalkurd är det mest spännande laget vi har i det här landet. Klubben gör en storsatsning som lockade mig att vilja skriva på. Personligen ville jag också gärna hitta en klubb där jag har stor chans att få mycket speltid vilket jag tror jag kan få i Dalkurd. Jag är säker på att jag kan bidra med både rutin och kvalitéer som kommer att utveckla klubben, säger Tom Söderberg.

Den 198cm långe mittbacken är född i Göteborg och började sin professionella karriär i BK Häcken. Tom är född 1987, har sammanlagt spelat 95 allsvenska matcher och en match för det svenska landslaget. Han var BK Häcken trogen fram till 2013 då Elfsborg värvade honom. Därefter har Söderberg varit i Sogndal och GS Apollon i Grekland, för att slutligen nu skriva på för Dalkurd FF

Dusan Djuric föddes 1984 i Halmstad. Karriären inleddes i Halmstads BK där han sammanlagt var i fyra säsonger innan han blev utomlandsproffs i FC Zurich. Det blev sammanlagt fem säsonger i den schweiziska klubben. År 2012 skrev Djuric på för Valenciennes i den franska ligan där han sammanlagt spelade sex matcher.
2013 spelade Djuric i Odense, Danmark och nu senaste säsongen huserade Djuric i FC Aarau. Dusan Djuric har haft en framgångsrik karriär med bland annat 8 landslagsframträdanden och 10 matcher i Champions league.

Vi får först och främst in två toppspelare, som med sin erfarenhet kommer att betyda jättemycket för spelargruppen. Båda spelarna har erfarenhet från högsta nivå vilket är nyttigt för våra unga spelare och i linje med våra ambitioner.
Slutligen så har både Tom och Dusan en profil som vi är säkra kommer att passa väl in i vår förening, säger sportchefen Adil Kizil.

Båda nyförvärvens kontrakt är skrivna på 1 år.