I takt med övergången till Superettan sker många förändringar i klubben. Vi har inte bara krav på oss, utan även en önskan att tillgodose de förväntningar som våra supportrar och samarbetspartners önskar. I en förening som klättrat med rekordfart har vissa saker fått stå i träda, och nu är en brådskande tid inte bara för att  sätta årets trupp och organisatoriskt utan även kommunikationsmässigt.

Tack vare det gör vi i år en rejäl satsning som resulterar i bland annat en ny hemsida med lansering inom kort, och även en officiell Facebooksida som lanseras idag. Facebooksidan kommer att få adressen Dalkurd FF (klicka för att komma direkt till sidan) och här kommer ni naturligtvis att följa spelarnas framgångar på planen, men även vad som sker i organisationen och våra sociala projekt.

Biji Dalkurd!