Imorgon söndag väntar Stockholmslaget Vasalund på Domnarvsvallen. Matchstart 14.30. Välkomna!

Vasalund klarade sig med nöd och näppe kvar i norrettan ifjol under dramatiska förhållanden. Inför årets säsong har man plockat in Pascal Simpson som tränare och värvat välmeriterade Peter Magnussonfrån IK Brage. Uchenna Ike från Piteå IF är en annan intressant spelare som har plockats in. I sin senaste match besegrade man Södertälje FK med 3-0 och ett hungrigt Vasalund är att vänta på Domnarvsvallen.

Dalkurd lirade 1-1 mot allsvenska GIF Sundsvall i tisdags efter en sen kvittering från Leonard Pllana.Poya Asbaghi var återigen nöjd med försvarsspelet och såg tendenser till ett bättre anfallsspel. Blir att fila vidare på anfallsspelet mot Vasalund innan träningslägret i Barcelona.

Vi ses söndagen den 21 februari på Domnarvsvallen kl 14.30.
Biji Dalkurd!