På Ica Supermarket på Kupolen i Borlänge finns nu Dalkurdkassen till försäljning.

ICA Supermarket är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Det ska alltid gå enkelt och snabbt att handla här. Det personliga bemötandet är viktigt för oss. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig sedda och få extra bra service. ICA Supermarket-butikerna är riktigt bra matbutiker där du enkelt kan handla hela din matkasse till ett bra pris och bli inspirerad att laga och äta god mat. Vi vill göra ditt matliv enkelt och härligt.

På ICA Supermarket Kupolen hittar du nu vår egna plastpåse. Påsarna finns vid kassan och kostar 3:- där en krona går direkt till föreningen. Vi hoppas att du väljer Dalkurdkassen när du handlar och att du köper några extra.

DSC_0013

På bilden syns Alexander Ekblad, Johan Westman (chef ICA Supermarket Kupolen) samt Peshraw Azizi.