Med anledning av gårdagens tråkiga scener efter slutsignalen vill Dalkurd FF klargöra kring händelseutvecklingen och våra ståndpunkter.

Dalkurd FF har i tio år varit en förening för fotboll, fest och gemenskap, vilket nästan alla av våra supportrar demonstrerade på ett fantastiskt sätt under matchen i går.

Men vad som var en publikfest urartade i fullständigt oacceptabla scener efter matchen.
En supporter till Assyriska FF lyckades ta sig in på planen och vandrade mot Östra läktaren där bortasupportrar tappade förståndet och kastade in diverse föremål inklusive smällare och knallskott. Dessutom försökte man beträda planen vilket också är oacceptabelt och inte bara något vi tar avstånd från, utan som också gör att vi kommer att vidta repressalier i enlighet med de värderingar som vi står för.
I samband med dessa händelser skadades en av våra funktionärer av en smällare. Arbetet med att identifiera dessa personer pågår och avstängningar är att vänta.

Dalkurd FF vill slutligen tacka Assyriska FF för arrangemanget och hoppas att båda klubbarna fortsätter att jobba med att främja en positiv supporterkultur.

Dalkurd FF
Roj Fans