Den spelskicklige innermittfältaren Ammar Ahmed är tillbaka där karriären en gång i tiden tog fart. 28-åringen har skrivit på ett 2-års kontrakt och ansluter härnäst från Åtvidabergs FF.

Ammar Ahmed värvades från Värmdö IF 2011 och har över 50 matcher i Dalkurdtröjan innan han tog steget till Superettan och Östersunds FK. Väl där blev det succé och efter två säsonger gick resan vidare till allsvenska Åtvidaberg. Säsongen 2016 blev Ammars bästa säsong poängmässigt där han stod för 10 mål och 3 assist.

Elvan ammar poya

Huvudtränare Poya Asbaghi om nyförvärvet: ”Efter sin förra sejour i klubben så lämnade Ammar, på alla sätt och vis, ett starkt avtryck efter sig i Dalkurd. Med sin begåvade teknik, spelförståelse och förmåga att pressa livet ur sina motståndare så är det en spelare som på många sätt förkroppsligar sättet Dalkurd vill agera på fotbollsplan. Därför är vi väldigt glada över att han återkommer till klubben”.

Ammar om att vara tillbaka i Dalkurd: “Det känns bra att vara tillbaka i Dalkurd. Sättet klubben spelar sin fotboll på tilltalar mig och jag ser fram emot att starta igång säsongen. Målet kommer självklart vara att överträffa förra årets resultat och avancera till allsvenskan”

 

Välkommen tillbaka till Dalkurd Ammar!