Dalkurd fortsätter att förstärka truppen inför superettasäsongen 2017. Andrew Stadler, senast i Östersunds FK, har skrivit på ett 2 års kontrakt med Dalkurd.

Andrew startade sin karriär i collegelaget George Washington Colonials innan han inledde en sagolik resa i Skandinavien. 2011 värvades han till Division 4 laget Färila. Omedelbar succé ledde till att Sandvikens IF fick upp ögonen och värvade honom efter bara fem matcher i Färila. Efter 2,5 säsonger i Sandviken flyttade Andrew till sydligare breddgrader och Superettalaget Landskrona Bois. Efter 43 matcher och 19 mål i Landskrona värvades Andrew av Östersunds FK. Han var med och tog upp Östersund till Allsvenskan, där det blev 21 framträdanden totalt.

Vi får in en hårt arbetande spelare som är tänkt som höger-wing men som kan spela på många andra positioner. Han är även en poängspelare och duktig i boxen. Andrew är en vinnarskalle och passar perfekt in i vår trupp” säger sportchefen Adil Kizil.

Welcome to Dalkurd FF Andrew!