Vi är framme vid omgång 3 och det innebär hemmamatch! Varbergs BOIS kommer på besök till Domnarvsvallen och avspark sker 15.00

Varberg inledde seriespelet med en 2-1-förlust borta mot Örgryte IS och nu senast spelade laget 3-3 hemma mot Helsingborgs IF. Jörgen Wålemarks mannar hämtade upp ett 0-3-underläge i andra halvlek efter att Helsingborg rusat fram till en 3-0-ledning i första halvlek. Peter Nyström nickade in 3-3 i den 94:e minuten och det var det sista som hände i matchen.

Dalkurd besegrade GAIS med 1-0 på Gamla Ullevi i den senaste omgången. Ricky Yarsuvat blev segerskytt i en match Dalkurd kontrollerade från avspark till slutsignal. Disciplinerat försvarsspel och bra variation i anfallsspelet var melodin för att kunna plocka med sig alla tre poängen från Göteborg.

Poya Asbaghi inför matchen:

Truppen mot Varberg: Pettersson, Kljajic, Ekblad, DeJohn, Ceesay, Löfkvist, Azizi, Amin, Ahmed, Randelovic, Tranberg, Rashidi, Bala, Lawan, Sugita, Awad, Yarsuvat och Pllana.

Från 14.15 under matchdagen kommer artisten Xecê att inta scenen på Domnarvsvallen. Kom i tid och njut av ljuvlig kurdisk musik. Köp din biljett till matchen här (billigare vid köp på nätet och du slipper även köa)Biljetter Dalkurd-Varberg

Kan du inte vara på plats ser du matchen på TV4 Sport eller C More: Dalkurd-Varberg(C More länk)

Dalkurd FF – Varbergs BOIS
Söndagen den 16:e april 15.00

Domnarvsvallen

Biji Dalkurd!