Leonard Pllana lånas ut till Norrby IF för resten av säsongen. 

Anfallaren kom till Dalkurd 2015 från Grebbestads IF och har spelat 31 matcher i dalkurdtröjan och gjort 5 mål. Den målfarlige anfallaren kommer att spela för Norrby IF säsongen ut.

– Vi har haft en bra dialog med Norrby under tiden och alla tre parter känner att detta är ett bra beslut. Vi inom klubben tror väldigt mycket på Leonard och vi tror att utlåningen kommer att gynna hans utveckling, säger sportchefen Adil Kizil.

– Det känns konstigt att lämna Dalkurd då jag har trivs väldigt bra här, men för min egen utveckling känns detta som rätt steg. Jag kommer till en klubb som jag tror passar mig bra och jag har fått ett fint intryck av Norrby. Jag kommer komma tillbaka i November och förhoppningsvis fira avancemanget till Allsvenskan med grabbarna i laget och fansen, säger Leonard Pllana.

Vi önskar ”Leo” all lycka under sin tid i Norrby!