Det fortsätter att förstärkas i ledarstaben. Niclas Dymling blir ny sjukgymnast/naprapat i Dalkurd. Dymling kommer närmast från Superettan-klubben IK Frej, där han har arbetat i flera år.

– Det är faktiskt lite kul för jag har varit med på en…jag ska inte säga en liknande resa, men jag har jobbat i IK Frej i fem och ett halvt år ungefär. Så jag fick vara med på en resa där vi tog steget från att vara en mindre klubb i Division 1 Norra till chansen att utvecklas och gå upp i Superettan, där vi har fått kämpa för att hålla oss kvar i divisionen nästan varje år. Vi har fått kvala tre av de fem åren då jag jobbade där, och lyckats hålla oss kvar, så det har varit lite roligt också, säger Dymling.

Dymling känner Dalkurds nya fystränare Pálmar Hreinsson sedan tidigare. Dymling berättar att när Hreinsson kontaktade honom för att få över honom till Dalkurd, tvekade han aldrig om att anta utmaningen.

– När Pálmar ringde och pratade med mig så kände jag att det var en jäkligt rolig möjlighet och utmaning att få vara med på Dalkurds resa i Allsvenskan. Dels ska det bli kul att få jobba i ett allsvenskt lag och framför allt i ett lag som har en bra grund och en bra satsning att försöka göra sig hemmastadda i Allsvenskan och fortsätta utvecklas. Det kändes som ett jäkligt kul tåg att få vara med på, berättar Dymling och fortsätter:

– Mina förväntningar är att få fortsätta utvecklas med en ny ledarstab, där man kan lära utav varandra. Sen vill man göra ett bra jobb för att, för min del, hålla spelarna så fräscha och hela som möjligt och ge dem rätt förutsättning för att göra ett så gott resultat som möjligt i Allsvenskan, avslutar Dymling.