Försäsongen är i full gång inför den allsvenska säsongen 2018. Det har blivit en del förändringar i schemat för försäsongen. Träningsmatchen mot IK Frej flyttas, från lördag den 27 januari till torsdag den 25 januari. Tid är ännu ej fastställt. Träningsmatchen mot Djurgården ställs in helt. Destination för träningsläger är spikat och datumen för träningslägret ändras också. Dalkurd kommer att hålla sitt försäsongsläger i Algarve, Portugal mellan den 27 januari och 7 februari, där man även kommer att delta i Atlantic Cup.

Nya datum för försäsongen:

25 januari – Träningsmatch: borta mot IK Frej, kl 16.00
27 januari-7 februari – Träningsläger Algarve, Portugal samt spel i Atlantic Cup
18 februari – Svenska Cupen: borta mot Malmö FF, kl 17.00
25 februari – Svenska Cupen: borta mot IF Brommapojkarna, kl 15.00
4 mars – Svenska Cupen: hemma mot Gefle IF, kl 17.00

Med reservation för eventuella förändringar och tillägg.