STÖD DALKURD PÅ PLATS I LAGETS FÖRSTA ALLSVENSKA MATCH

Nu är biljetterna till den allsvenska premiären borta mot AIK, den 2 april, släppta och försäljningen är i full gång.

Ni köper Era biljetter här: Biljetter AIK – Dalkurd

LÄS! Viktig information!

Vi vet att intresset för den här matchen är mycket stort bland våra supportrar ute i landet. AIK har släppt upp ett visst antal biljetter för Dalkurds supportrar. Men de har samtidigt meddelat oss att det finns möjlighet att öppna upp fler sektioner på bortaläktaren och därmed släppa fler biljetter till våra supportrar, om intresset är tillräckligt stort när det gäller förköpta biljetter. Viktigt att alla förstår att detta ENDAST sker då man har sålt slut på den första omgången biljetter så köp biljetten redan idag.

Vi vet att Ni är många därute som stöttar oss och som tidigare har väntat till matchdagen för att köpa Era biljetter och då har gjort det på plats på arenan. Det har inte varit några problem i Superettan men där är vi inte längre!
Vi är i Allsvenskan och där är trycket på biljetter större och speciellt till en allsvensk premiär. Samtidigt är det andra direktiv gällande biljetter. Väntar ni till matchdagen med att köpa biljett, så är det inte säkert att det kommer att finnas biljetter tillgängliga på bortaläktaren.

För att alla ska vara garanterade biljetter till denna historiska match så rekommenderar vi alla att förköpa Era biljetter. Samtidigt som Ni skaffar en biljett tidigt, hjälper Ni till att få fler sektioner att öppnas upp på bortaläktaren och därmed får fler Dalkurd-supportrar möjlighet att bevittna matchen på plats.

Låt oss göra den allsvenska premiären till en riktig publikfest att minnas och låt oss göra det på en stor och välfylld bortaläktare! Köp Era biljetter idag!