Lördagen den 19 maj möter Dalkurd FF IFK Norrköping på Östgötaporten. Matchen, som ingår i Allsvenskans nionde omgång, startar klockan 18.00.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter på http://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Home/Tickets/144/false
för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan.
Biljetter finns också i entrén som öppnar 75 minuter före avspark, men vi rekommenderar återigen förköp för smidigare insläpp.
Bortasektionen är belägen på sektion Q och har plats för 2000 supportrar. Sektion Q nås via entré 3. Vill du stå i Dalkurds klack klickar du (efter att ha klickat på länken ovan) på ”Ståplats borta” och väljer sedan vuxenbiljett eller biljett för ungdom/student/pensionär. Dessa biljetter kostar 160 respektive 90 kronor styck. Märk också att ungdom avser personer mellan 8 och 18 år samt att studenter måste ha giltig studentlegitimation.
Supportrar med bortakort visar upp dessa vid entrén, och behöver således inte hämta ut någon biljett.
För dig som vill ha sittplats rekommenderar vi i första hand sektion O då denna ligger i nära anslutning till vår ståplats, men det går även bra att sitta på sektioner M, N, D, C, B och A.
Observera att det kommer att utföras fullskalig visitation på samtliga supportrar som går in via entré 3 till vår bortasektion. Detta med anledning av att det tidigare förekommit flaggor med politiska budskap på våra bortamatcher. Något som strider mot Svenska Fotbollförbundets ( SvFF) tävlingsbestämmelser, och som kan medföra böter och därmed onödiga kostnader för Dalkurd FF som organisation.
Betalning: Notera att Östgötaporten är en kontantfri arena och att det endast är möjligt att betala med kort. Detta gäller även i entrén.
Kioskutbud och toaletter: Kiosker med standardutbud samt toaletter finns i anslutning till bortasektionen. I kioskerna hittar ni också matchprogram.
Parkering: I direkt anslutning till entré 3 finns ett inhägnat område för parkering av supporterbussar. Eventuella bilar kan parkera på konstgräsplanen bakom den södra läktaren mot en avgift på 20 kronor.
Vid frågor eller funderingar kontakta SLO Magnus Olsve på magnus.olsve@dalkurd.se alternativt 0730724975.