Under 2018 har Dalkurd ingått ett partnerskap med organisationen Min Stora Dag. Organisationen kommer att synas på framsidan av Dalkurds matchtröja i Allsvenskan 2018, för att uppmärksamma fler människor om det stora och viktiga arbete som organisationen gör.

Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser i Sverige. Under 2017 fick över 4 500 barn vara med om en Stor Dag. Det var allt ifrån en helt egen Stor Dag, ett läger eller en konsert tillsammans med andra barn till en utflykt tillsammans med familjen. Min Stora Dag vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Min Stora Dag kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, har 90-konto och är dessutom medlem i Frivilligorganisationernas insamlingsråd, FRII. Verksamheten får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt avhängig av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Min Stora Dag samarbetar med barnkliniker över hela Sverige. H.K.H. Prinsessan Madeleine är organisationens beskyddare. Organisationen, grundades år 2000.
Läs mer på: www.minstoradag.org

Dalkurd har också initierat en kampanj bland sina supportrar och partners, i och utanför Sverige, i syfte att samla in minst 300 000 kr som ska skänkas till organisationen och deras framgångsrika arbete.

Du kan hjälpa till i denna insamling, genom att swisha din gåva till 900 51 33.  Skriv in ’DALKURD’ i meddelandefältet.