Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Dalkurd har gjort klart med en ny tränare. 39-årige Johan Sandahl är tillbaka i Dalkurd för sin tredje sejour i klubben. Sandahl, som var huvudtränare i Dalkurd under säsongen 2011 och assisterande tränare under säsongen 2016, är nöjd över att vara tillbaka i klubben.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Tidigare har jag haft två väldigt fina perioder i klubben och jag hoppas och tror på en lika fin tredje period här. Vi är i ett tufft sportsligt läge och det kommer att krävas stor noggrannhet, kloka beslut och ett mycket hårt arbete av oss alla för att ta oss dit vi vill vara. Men så länge vår tro finns där så kommer allt vara möjligt. Och vi ska vara Dalkurd, säger Sandahl i en kommentar.

Dalkurds sportchef Adil Kizil är tillfreds med att Johan Sandahl är tillbaka i klubben.

– Det känns bra att ha Johan hos oss igen. Vi ville ha in en tränare som kände till klubben väl, så vi skulle slippa börja om från noll med någonting nytt. Nu ska alla vi i klubben jobba stenhårt för att vända det här, säger Kizil.

Johan Sandahl kommer närmast från den danska klubben Vejle och har skrivit på för Dalkurd säsongen ut.