Yukiya Sugita lämnar Dalkurd och har skrivit på för den iranska klubben Tractor Sazi. Sugita kom till Dalkurd inför säsongen 2017 och blev snabbt en favorit bland supportrarna. Under säsongen 2017 i Superettan gjorde Sugita tre mål och i årets allsvenska säsong har det blivit två mål för japanen. Under sin tid i Dalkurd har Sugita varit en glädjespridare i omklädningsrummet och en hårt arbetande och lojal lagspelare. Sportchef Adil Kizil kommenterar Sugitas övergång till Tractor Sazi:

— Vi fick ett bud som vi inte kunde tacka nej till och ”Sugi” ville gärna ta den här chansen. Vi tackar ”Sugi” för sina fina insatser hos oss och önskar han all lycka i framtiden, säger Kizil.

Alla i Dalkurd FF vill tacka Sugita för hans tid i Dalkurd och önskar honom ett stort lycka till i hans fortsatta karriär.