Dalkurd har värvat den 23-årige mittfältaren Adam Ståhl, som närmast kommer från spel i Kardemir Karabükspor. Ståhl inledde sin fotbollskarriär i Brämhults IK innan han gjorde flytten till IF Elfsborg, där han har fått sin fotbollsfostran. Inför säsongen 2013 bytte Ståhl till lokalkonkurrenten Norrby IF, där han spenderade fyra säsonger. Ståhl var högst bidragande när Norrby tog klivet upp i Superettan hösten 2016. Under Superettan-säsongen 2017 spelade Ståhl 26 matcher på vilka han gjorde sju mål och nio assist. Adam Ståhl, som har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig året ut, berättar att han är nöjd över att ansluta till Dalkurd.

— Det känns otroligt skönt att vara här och att vara tillbaka i Sverige och att få komma till Allsvenskan och få representera en sån här vacker klubb. Jag ska komma in och kriga och göra det bästa jag kan. Det känns jättekul, säger Ståhl.

Sportchef Adil Kizil kommenterar värvningen:

— Adam är en spelare som vi känner till väldigt väl. Vi ville jättegärna ha honom redan inför den här säsongen, men det gick inte vid det tillfället. Nu dök möjligheten upp igen och vi är väldigt glada över att få klart allt. Adam är en offensiv spelare, som kan spela på väldigt många positioner och är en poängspelare, som vi tror att vi kommer få väldigt stor nytta av. Vi är otroligt glada över att ha honom här, säger Kizil.

Alla i Dalkurd FF vill hälsa Adam Ståhl varmt välkommen till klubben och önskar honom stort lycka till under säsongen.