Måndagen den 17 september gästar Dalkurd FF Guldfågeln Arena för den viktiga returmatchen mot Kalmar FF. Matchen, som tillhör Allsvenskans tjugoförsta omgång, startar klockan 19.00.

Kalmar FF hälsar alla Dalkurdsupportrar välkomna till arenan och rekommenderar att ni förköper era biljetter här alternativt på Turistbyrån eller Kalmar Biljettcentrum. Köper du din biljett i förväg inte bara säkrar du din plats, utan slipper dessutom onödiga köer i anslutning till arenan innan match. Det är dock möjligt att införskaffa biljetter på matchdagen i de två biljettluckor som finns i anslutning till vår bortasektion. Dessa biljettluckor öppnar klockan 18. Vid köp av biljett på Guldfågeln Arena på matchdag tillkommer en extra avgift om 10 kronor för ståplatsbiljett 20 kronor för sittplatsbiljett. Observera att besökare ska ha köpt biljett innan de går in i området för visitering.

 

Biljetter

Bortastå vuxen (18 år och äldre) 150 kronor inklusive serviceavgift.

Bortastå ungdom (5 – 17 år) 90 kronor inklusive serviceavgift.

Barn under 5 år går in gratis i målsmans sällskap.

 

Läktare
Läktaren för Dalkurds supportar är belägen på den norra kortsidan av Guldfågeln Arena. Här finns cirka 1200 platser under tak. Sektionen som gäller är sektion L, och entrén till denna öppnar en timme innan avspark det vill säga klockan 18. Här gäller fullskalig visitation.

 

Rörelsehindrade supportrar 

Rörelsehindrade supportrar kan köpa rullstolsplats på västra läktaren i Kalmar FF:s biljettkassa. Tveka dock inte att kontakta mig – Magnus Olsve SLO, i Dalkurd FF (kontaktinfo längre ned) – , så ser jag till att ni får assistans med att ta er in genom rätt entré och till rätt läktare. Har ni några andra frågor är det även då givetvis bara att ringa.

 

Supporterservice

Det finns flera toaletter samt kiosk i direkt anslutning till bortaståsektionen.

 

Parkering

Parkeringsmöjligheterna på Guldfågeln Arena är begränsade. Kalmar FF rekommenderar därför – för de som har möjlighet – i första hand andra färdsätt till arenan – alternativt att man är ute i god tid. De som väljer att färdas i bil till Guldfågeln Arena rekommenderas att parkera vid Gastens träningsplaner med 800 platser. Det finns även goda parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken samt vid Hansa City.

 

Bussar
För lokalbussar till Guldfågeln Arena klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell samt priser. Bussar avgår från Kalmar Central var tjugonde minut – en resa som tar cirka 12 minuter.

Observera att Kalmar FF inte tillåter någon täckning av befintliga reklamskyltar på bortasektionen. Eventuella banderoller skall hängas på anvisad plats. Märk också att klistermärken samt försäljning av souvenirer ej är tillåtet på sektionen utan tillstånd från Kalmar FF:s säkerhetsansvarige.

Till sist vill vi understryka att endast kortbetalning gäller som betalningsmedel i såväl biljettkontoret samt i kioskerna.

 

SLO på plats i Kalmar:

Magnus Olsve

magnus.olsve@dalkurd.se

0730724975

 

Alla till Guldfågeln Arena!