Fredagen den 5 oktober gästar Dalkurd FF Jämtkraft Arena för den viktiga returmatchen mot Östersunds FK. Matchen, som tillhör Allsvenskans tjugofemte omgång, startar klockan 19.00.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter här för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan.

Notera också att fullskalig visitation kommer att ske av alla supportrar – såväl borta- som hemmasupportrar.

 

Sektions- och entréinformation för Dalkurd FF:s supportrar

Dalkurd FF:s supportrar är tilldelade bortasektion S1 på den södra läktaren. Entrén till bortastå samt den intilliggande biljettkuren öppnar en timme innan matchstart – det vill säga klockan 18.

För kännedom utgörs sektion S1 av sittplatser, men den behandlas som ståplats. Totalt rymmer denna sektion 327 platser, så med andra ord bör det finnas utrymme att sitta ned för den som vill. Vid händelse av att sektion S1 säljer slut öppnar Östersunds FK upp intilliggande sektion S2.

Vill man vara garanterad sittplats går det även bra att köpa biljett till sektion S3, som är belägen på den södra läktaren nära bortastå. Entrén till denna sektion är dock belägen vid det andra hörnet av den södra läktaren. Klicka här för karta.

För den som vill sitta under tak rekommenderar Östersunds FK sektion D4 på den östra läktaren / huvudläktaren. Denna sektion nås via huvudinsläppen på den östra läktarsidan.

 

Biljettpriser för bortasektioner S1 och S2:

Vuxen ståplats 150 kr.

Ungdom ståplats (7 – 17 år) ståplats 100 kr.

Barn under 7 år går in gratis i målsmans sällskap oavsett sektion och läktare.

För övriga biljettpriser se denna sida alternativt kontakta Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve (kontaktinfo längre ned). Märk också att en serviceavgift om 40 kronor tillkommer vid köp på plats av biljett annan än till bortasektionen.

 

Bortakort

Supportrar med bortakort visar upp dessa vid en biljettkur i anslutning till bortasektionen och kan därmed kvittera ut en biljett.

 

Information för rörelsehindrade supportrar

Rullstolsburna personer och / eller på annat sätt rörelsehindrade personer köper enklast en vanlig sittplats till den östra läktaren/långsidan och tar sig på matchdag till huvudentrén längs den östra långsidan. Här finns funktionärer som gärna hjälper till, men det går även bra att kontakta Dalkurd FF:s SLO på mejl eller telefon, så ser han till att ni får assistans med att ta er genom rätt ingång och till en handikappanpassad sektion.

 

Supporterservice

I anslutning till bortasektionen och den södra läktaren finns en grill samt kiosk med fullt utbud – det vill säga i form av korv, kaffe, läsk, godis, folköl och så vidare. Då arenan kommer att vara öppen har bortasupportrar även möjlighet att ta sig till det öltält som finns på den norra kortsidan.

Betalningsmedel: Jämtkraft Arena är en kontantfri arena, varför endast kort och Swish gäller som betalningsmedel. Detta i såväl kiosker som biljettkassor.

Toaletter – närmare bestämt tre stycken varav en handikappanpassad – samt en större urinoar finns i nära anslutning till bortasektionen och den södra läktaren.

 

Kommunikation och parkering

Evenemangsbussar avgår som linje 14. Denna startar i centrum, passerar centrala delar och åker senare vidare mot Jämtkraft Arena. Utöver ordinarie avgångar går det även bussar 100 min, 60 min samt 40 min innan avspark. På samma plats man stiger av finns bussar också efter slutsignal för resa in till city igen.

Personbilar och minibussar: För supportrar som anländer med bil och minibuss finns goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till arenan. Denna parkering betalas medelst Swish. Observera vidare att Östersunds FK rekommenderar bilburna besökare att vara ute i god tid då det kan uppstå köer in och ut från parkeringen.

Stora bussar: I det fall organiserad storbussresa förekommer gäller att chauffören släpper av er supportrar vid bortainsläppet varpå publikvärdar hänvisar till bussparkering alldeles bredvid.

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. När det gäller taxi efter matchen rekommenderar vi att ni förbokar er taxi.

 

SLO på plats från Dalkurd FF:

Magnus Olsve

magnus.olsve@dalkurd.se

0730724975