Lördagen den 20 oktober tar Dalkurd FF emot Örebro SK hemma på Gavlevallen. Matchen, som tillhör Allsvenskans tjugosjätte omgång, startar klockan 16.00.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter här för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan. Vid köp av biljett på Gavlevallen på matchdagen tillkommer dessutom en administrationsavgift om 25 kronor.

Samtliga entréer samt biljettkontoret -som är beläget i mitten av den södra långsidan – öppnar en timme innan avspark, det vill säga klockan 15.00.

Observera att de betalningsmedel som gäller i biljettkontoret är kort eller Swish.

Notera också att fullskalig visitation kommer att ske av alla supportrar – såväl borta- som hemmasupportrar.

 

Biljettinformation för hemmasupportrar

Vuxen sittplats 175 kr (webben) alternativt 200 kr (på plats).

Vuxen ståplats 100 kr (webben) 125 kr (på plats).

Ungdom/student sittplats 125 kr (webben) 150 kr (på plats).

Ungdom/student ståplats 75 kr (webben) 100 kr (på plats).

Senior sittplats 125 kr (webben) 150 kr (på plats).

 

Entré hemmasupportrar

Hemmasupportrar samt eventuella bortasupportrar som har biljett längs långsidorna går in via entré 1 på Gavlevallens södra sida. Hemmastå är sedan belägen på den västra sidan.

 

Biljett- och entréinformation för bortasupportrar

Ståplats borta (sektion T) 100 kr (webben) alternativt 125 kr (på plats).

Bortasupportrar med biljetter till ståplatssektionen går in via entré 3 på Gavlevallens södra sida och tar sig sedan till arenans östra sida och sektion T. För de supportrar som har bortakort räcker det med att visa upp dessa i nämnda entré.

För att köpa biljett till Örebro SK:s sektion klicka här och sedan på ”Bortafans”.

 

För samtliga supportrar gäller följande:

Ungdom = person mellan 6 och 18 år.

Student = person med giltigt Mecenat-kort.

Senior = person som är 65 år eller äldre.

Observera att barn under 6 år går in gratis i målsmans sällskap.

 

Information för rörelsehindrade supportrar

Rullstolsburna personer köper en vanlig sittplatsbiljett och är välkomna att kontakta Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve (kontaktinfo längre ned), så ser han till att ni får assistans med att ta er in genom rätt entré och till en specifik rullstolsplatå.

Vi rekommenderar återigen alla att köpa biljett i förväg. Då kan du i lugn och ro skriva ut din biljett hemma alternativt få den i din mobiltelefon. Du kan även införskaffa din förköpsbiljett i appen Dalkurd Live. Allt detta för att spara både pengar och undvika köer på plats.

Vi önskar vidare att ni är försiktiga med stolar och övrig inredning då Dalkurd FF hålls ansvariga för skadegörelse på arenans samtliga sektioner. Tänk också på att hålla trapporna fria då dessa är utrymningsvägar.

 

Supporterservice

Kiosker finns i nära anslutning till såväl bortasektion som till den övriga arenan. Här finns ett allmänt utbud såsom korv, läsk, godis, kaffe och så vidare.

Betalningsalternativ: I Gavlevallens kiosker gäller Swish eller kontanter – det vill säga ej kort.

Toaletter finns i nära anslutning till samtliga läktare. För manliga bortasupportrar finns även urinoar.

 

Parkering

Organiserad storbussresa: Efter att ha släppt av supportrarna vid den södra långsidan (gäller Dalkurd FF:s supportrar förutsatt att det förekommer organiserad bussresa) hänvisar vi bussen/bussarna till den grusplan som finns på den nordöstra sidan om Gavlevallen. Örebro SK:s supportrar släpps av vid den östra kortsidan efter att eventuell buss har vänt vid nämnda grusplan. Bortasupportrarnas buss kan sedan stå parkerad vid kortsidan matchen ut.

Observera att vi är tacksamma om kontaktuppgifter till chaufförerna finns tillgängliga innanför bussarnas fönsterrutor i fall att dessa behöver flyttas under matchens gång.

Personbilar och minibussar: Parkering finns dels på den stora grusplan som är belägen nordöst om Gavlevallen, men även längs Gävletravet vid Gavlehovsvägen.

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. När det gäller taxi efter matchen rekommenderar vi att ni förbokar er taxi.

 

SLO i Dalkurd FF:

Magnus Olsve
magnus.olsve@dalkurd.se

0730724975