Tisdagen den 30 oktober gästar Dalkurd FF Borås Arena för den viktiga returmatchen mot IF Elfsborg. Matchen, som tillhör Allsvenskans tjugoåttonde omgång, startar klockan 19.00.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter här för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan. Vid köp av biljett på Borås Arena på matchdagen tillkommer dessutom en serviceavgift om 15 kronor.

Notera också att fullskalig visitation gäller för samtliga klacksupportrar på Borås Arena på matchdag.

 

Biljettinformation

Vuxen över 18 år: 150 kr  (webben) alternativt 165 kr (på plats).

Ungdom/pensionär: 100 kr (webben) alternativt 115 kr (på plats).

Ungdom = Personer upp till 18 år.

Pensionär = Personer över 65 år.

Barn under 7 år går in gratis i vuxens sällskap.

Observera att ålderskontroll utförs vid inpassering till Borås Arena. Tänk därför återigen på att långa köer kan uppstå vid i samband med insläpp. Var med andra ord ute i god tid.

Bortakort

För de supportrar som har bortakort räcker det med att visa upp dessa i entrén till Knallelandsläktaren.

 

Sektions- och entréinformation för Dalkurd FF:s supportrar

Dalkurd FF:s supportrar är hänvisade till Knallelandsläktaren och sektion K på den östra sidan av Borås Arena. Sektionen är cirka 26 meter bred. Dalkurd FF:s supportrar är välkomna att hänga banderoller samt flaggor framför hela bortasektionen (räcket framför läktaren är 1.80 meter högt). Här finns också en fast capo-plattform.

Entrén till bortastå öppnar en timme innan avspark, det vill säga klockan 18.

Om bortasektionen inte är slutsåld kommer kvarvarande biljetter att finnas till försäljning i anslutning till entrén till nämnda läktare på matchdagen. Denna försäljning öppnar en timme innan matchstart, och de betalningsmedel som gäller är kort eller kontant. IF Elfsborg låter också hälsa att det finns uttagsautomat i Knalleland, som ligger på cirka två minuters gångavstånd från arenan.

 

 

Information för rörelsehindrade supportrar

IF Elfsborg tillhandahåller rullstolsplatser för bortasupportrar. Vid behov rekommenderas du att i så god tid som möjligt skicka ett mail till biljetter@elfsborg.se för bokning av plats på Ålgårdsläktaren. Det går även bra att kontakta Dalkurd FF:s SLO på mejl eller telefon, så ser han till att ni får assistans med att ta er genom rätt ingång och till rätt plats.

 

Supporterservice

Kiosk med standardsortiment finns i nära anslutning till bortasektionen. Betalningsmedel som gäller kort eller kontanter.

Toaletter finns i nära anslutning till bortasektionen.

 

Kommunikation och parkering

Lokaltrafik: Från centrala Borås går lokalbuss 1 och 3 till Borås Arenas närhet.

Personbilar och minibussar:  Om du kommer med bil från centrum – kör Väg 42 mot Trollhättan. Borås Arena ligger mitt i Knalleland cirka två kilometer från citykärnan. Parkering finns i Knallelandsområdet på östra sidan om Borås Arena samt vid djurparken.

Supporterbussar: På- och avlastning av resenärer sker i anslutning till insläppet på Knallelandsläktaren. Vid större bortaföljen byggs det upp ett inpasseringssystem med staket vid insläpp som sedan plockas bort under matchens gång. Bussar ställs därefter upp i fållan utanför sektionen.

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. När det gäller taxi efter matchen rekommenderar vi att ni förbokar er taxi.

 

SLO på plats i Borås:

Magnus Olsve

magnus.olsve@dalkurd.se

0730724975