Måndagen den 5 november tar Dalkurd FF emot Djurgårdens IF på Gavlevallen.  Matchen, som tillhör Allsvenskans tjugonionde omgång, utgör den ordinarie säsongens sista hemmamatch och startar klockan 19.

Vi rekommenderar att ni förköper era biljetter här för att vara säkra på att få plats samt för att slippa onödiga köer i anslutning till arenan. Vid köp av biljett på Gavlevallen på matchdagen tillkommer dessutom en administrationsavgift om 25 kronor.

Samtliga entréer samt biljettkontoret – som är beläget i mitten av den södra långsidan – öppnar klockan 17.45

Observera att de betalningsmedel som gäller i biljettkontoret är kort eller Swish.

Notera också att fullskalig visitation kommer att ske av alla supportrar – såväl borta – som hemmasupportrar.

 

Biljettinformation för hemmasupportrar

Vuxen sittplats 220 kr (webben) alternativt 245 kr (på plats).

Vuxen ståplats 150 kr (webben) 175 kr (på plats).

Ungdom/student sittplats 170 kr (webben) 195 kr (på plats).

Ungdom/student ståplats 120 kr (webben) 145 kr (på plats).

Senior sittplats 170 kr (webben) 195 kr (på plats).

 

Ungdom = person mellan 6 och 18 år.

Student = person med giltigt Mecenat-kort.

Senior = person som är 65 år eller äldre.

Observera att barn under 6 år går in gratis i målsmans sällskap.

 

Entré hemmasupportrar

Hemmasupportrar samt eventuella bortasupportrar som har biljett längs långsidorna går in via entré 1 på Gavlevallens sydvästra sida. Hemmastå är sedan belägen på den västra kortsidan.

 

Biljett- och entréinformation för bortasupportrar

Ståplats borta (sektion T): 150 kr (webben) alternativt 175 kr (på plats).

Sittplats borta vuxen (sektion S): 175 kr (webben) alternativt 200 kr (på plats)

Sittplats borta ungdom /student (sektion S): 145 kr (webben) alternativt 170 kr (på plats)

Sittplats borta senior (sektion S): 145 kr (webben) alternativt 170 kr (på plats)

Även på dessa sektioner går barn under 6 år in gratis i målsmans sällskap.

Bortasupportrar med biljetter till såväl bortastå som bortasitt går in via entré 3 på Gavlevallens sydöstra sida och tar sig sedan till arenans östra kortsida och sektion T. För de supportrar som har bortakort räcker det med att visa upp dessa i nämnda entré.

För att köpa biljett till Djurgårdens IF:s sektion klicka här och sedan på ”Ståplats Borta” alternativt ”Sittplats bortalag”.

 

Information för rörelsehindrade supportrar

Rullstolsburna personer köper en vanlig sittplatsbiljett och är välkomna att kontakta Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve (kontaktinfo längre ned), så ser han till att ni får assistans med att ta er in genom rätt entré och till en specifik rullstolsplatå.

Vi rekommenderar återigen alla att köpa biljett i förväg. Då kan du i lugn och ro skriva ut din biljett hemma alternativt få den i din mobiltelefon. Du kan även införskaffa din förköpsbiljett i appen Dalkurd Live. Allt detta för att spara både pengar och undvika köer på plats.

Vi önskar vidare att ni är försiktiga med stolar och övrig inredning då Dalkurd FF hålls ansvariga för skadegörelse på arenans samtliga sektioner. Tänk också på att hålla trapporna fria då dessa är utrymningsvägar.

 

Supporterservice

Kiosker finns i nära anslutning till såväl bortasektion som till den övriga arenan. Här finns ett allmänt utbud såsom korv, läsk, godis, kaffe samt folköl.

Betalningsalternativ: I Gavlevallens kiosker gäller Swish eller kontanter – det vill säga ej kort.

Toaletter finns i nära anslutning till samtliga läktare. För manliga bortasupportrar finns även urinoar samt uppmärkta herr- och damtoaletter. Detta längs den östra kortsidan.

 

Parkering

Organiserad storbussresa: Efter att ha släppt av supportrarna vid den södra långsidan (gäller Dalkurd FF:s supportrar förutsatt att det förekommer organiserad bussresa) hänvisar vi bussen/bussarna till den grusplan som finns på den nordöstra sidan om Gavlevallen.

Djurgårdens IF:s supportrar släpps av vid den östra kortsidan efter att eventuell buss har vänt vid ovan nämnda grusplan. Bortasupportrarnas buss/bussar kan sedan stå parkerade vid kortsidan matchen ut.

Observera att vi är tacksamma om kontaktuppgifter till chaufförerna finns tillgängliga innanför bussarnas fönsterrutor i fall att dessa behöver flyttas under matchens gång.

Personbilar och minibussar: I första hand hänvisar vi till parkeringen längs Gävletravet vid Gavlehovsvägen, men det finns även parkering på grusplanen nordost om Gavlevallen.

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. När det gäller taxi efter matchen rekommenderar vi att ni förbokar er taxi.

 

SLO i Dalkurd FF:

Magnus Olsve
magnus.olsve@dalkurd.se

0730724975