Söndagen den 11 november gästar Dalkurd FF NP3 Arena för den för framtiden avgörande returmatchen mot GIF Sundsvall. Matchen, som tillhör Allsvenskans trettionde och sista omgång, startar klockan 15.

 

Information om biljetter, sektioner och entréer

Till denna match gäller fri entré, men du behöver ändå ha biljett för att komma in. Dessa går att ladda ned här.

Notera dock att samtliga biljetter under fliken ”Bortaläktaren” samt biljetterna till sektion A Vänster och Höger – det vill säga den sedan tidigare utökade bortasektionen – nu har tagit slut. 

Vill du stå i Dalkurds klack, men har varken biljett till det som går under namnet ”Bortaläktaren” eller till någon av A-sektionerna? Gör så här: Gå till biljettkassan på den östra sidan av NP3 Arena och meddela detta (biljettkassan öppnar klockan 13), så kommer personalen att lösa det hela. Självklart är det även möjligt att be om biljett till en helt annan sektion.

Med anledning av den rådande biljettsituationen har beslut tagits om att på matchdagen ha ett gemensamt insläpp för supportrar med biljett till den ursprungliga bortaläktaren (hela den västra kortsidan – med andra ord sektioner P, R och S), supportrar som hämtat sin biljett till någon av A – sektionerna samt supportrar som önskar stå i klacken – men som hämtat sin biljett i nämnda biljettkassa på matchdagen.

När ni försett er med biljett är ni sedan alla välkomna direkt till den västra kortsidan/bortastå! Detta då vi vågar anta att bortastå inte kommer att bli full. Om någon dock vill sitta på sektion A löser vi detta.

Öppning av bortainsläppet kommer att ske en och en halv timme innan avspark – det vill säga klockan 13.30.

 

Bortakort

De supportrar som har bortakort har per automatik en plats reserverad på bortasektionen. Dessa supportrar behöver heller inte hämta ut någon fysisk biljett, utan det räcker att visa upp korten i entrén till bortasektionen.

Vidare kommer det inte att finnas någon capoplats på Dalkurd FF:s bortasektion. GIF Sundsvall hoppas inom kort att kunna erbjuda detta, men tyvärr således inte till denna match.

I övrigt kommer hemmalagets publikvärdar att vara behjälpliga med anvisning av upphängning av banderoller och dylikt.

 

 

Information för rörelsehindrade supportrar

De ordinarie rullstolsplatser som GIF Sundsvall tillhandahåller är även dessa slut. Om du sitter i rullstol och vill besöka NP3 Arena på matchdagen är du dock välkommen att höra av dig till Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve alternativt GIF Sundsvalls SLO Mattias Byström, så finner vi en lösning.

 

Supporterservice

Kiosk

I anslutning till bortasektionen (denna innefattas återigen av A-sektionerna – om någon vill sitta där) finns kiosk med standardsortiment såsom korv, kaffe, läsk och godis samt även ett vegetariskt alternativ. Kiosken kommer att hålla öppet 15 min efter matchens slut vid händelse av att någon vill handla till hemresan.

Betalningsmedel: Observera att NP3 Arena är en kontantfri arena, och att kort är den enda giltiga betalningsmetoden.

 

Toaletter

Dalkurds supportrar har egna toaletter i anslutning till bortasektionen.

 

Kommunikation och parkering

Supporterbussar: Supporterbussar kan släppa av supportrar vid NP3 Arena, varpå dess chaufförer får anvisning på plats vilken parkering som gäller. Vid behov kontakta någon av lagens SLO:er (kontaktinfo nedan).

Personbilar och bussar: Parkering av såväl bilar som bussar finns på en stor grusplan strax väster om arenan.

Taxi: Vi rekommenderar att du alltid frågar efter pris innan du börjar din resa. Om chauffören inte vill uppge ett pris välj ett annat taxibolag. När det gäller taxi efter matchen rekommenderar vi att ni förbokar er taxi.

 

Om du har frågor, funderingar eller synpunkter före eller efter matchen är du välkommen att hör av dig till GIF Sundsvalls SLO Mattias Byström. Hans kontaktuppgifter är som följer:

Mail: mattias.bystrom@fresks.se

Telefon: 070-208 66 38

 

I vanlig ordning tveka vid behov heller inte att kontakta Dalkurd FF:s SLO Magnus Olsve, som också kommer att finnas på plats i Sundsvall på matchdagen:

Mail: magnus.olsve@dalkurd.se

Telefon: 0730724975

 

Alla till NP3 Arena!