FootYard, tillsammans med Dalkurd FF är stolta över att öppna Uppsalas första kommersiella fotbollshall. Fotbollshallen, som är belägen i Fyrislund, kommer att vara tillgänglig att hyra för såväl fotbollsföreningar som företag, men även kompisgäng kan hyra in sig och spela fotboll tillsammans. Fotbollsplanen är för spel 7 mot 7 och konstgräsmattan håller yttersta världsklass; flertalet internationella toppklubbar, såsom Juventus har samma gräsmatta på sina träningsanläggningar.

— Det känns underbart att öppna hallen som kommer att vara till för hela Uppsala. Vi tror och hoppas att vi kan få till 30 000 spelade timmar här, redan första året. Det är en hall som är till för alla, unga som gamla och som kommer att ha öppet alla timmar på dygnet, alla dagar i veckan. Alla är välkomna; föreningar, studenter, företag, pensionärer. Det känns otroligt bra att hallen är öppnad, säger Pelle Möller på JumpYard.

— Vi är oerhört glada och stolta över att kunna öppna upp den här fotbollshallen. Det gör att vi kan ge alla fotbollstörstande invånare i Uppsala möjligheten att kunna träna och spela fotboll året runt. Vi vill rikta ett särskilt tack till JumpYard och Local Market Group som har gjort detta möjligt, säger Dalkurds klubbchef Johan Gustafsson.

Ett online-bokningssystem är under utveckling och inom kort kommer det att gå att boka in sig via hemsidan footyard.se. För bokningsförfrågningar innan dess, kontakta footyard@dalkurd.se.