Joseph Ceesay anslöt till Dalkurd i början av veckan och har precis avklarat sin första träningsvecka i sin nya klubb. Han berättar att han är nöjd med hur det har gått och att han har blivit väl mottagen av sina nya lagkamrater.

— Den första veckan har varit jätterolig faktiskt. Det är en enkel grupp att komma in i, träningarna har varit bra, så det har bara varit positivt, berättar Ceesay.

För yttermittfältaren Ceesay väntar den första träningsmatchen i Dalkurd-tröjan under lördagen. Laget gästar division ett-klubben Sollentuna FK för match i Sollentuna fotbollshall, i Norrviken i norra Stockholm. Det är en match som Ceesay ser fram emot.

— Det är klart att det blir speciellt att spela sin första match med ett nytt lag. Men det ska bara bli kul att få komma igång, säger Ceesay.

Under veckan som gått har snön och kylan trängt sig på än mer. Men med den nyöppnade fotbollshallen FootYard har laget kunnat träna inomhus, något som Ceesay är nöjd över men också berömmer.

— Det är skönt att slippa kylan och kunna träna inomhus. Det är en jättefin hall och det känns bara bra att kunna träna här.