Dalkurd är mycket glada och nöjda över att förlänga samarbetet med vår busspartner Högbergs Buss över 2019. Redan under förra säsongen körde Högbergs Buss Dalkurds A-lag land och rike runt, till de olika allsvenska arenorna och det har varit mycket uppskattat av såväl spelare som ledare.

Högbergs Buss drog igång verksamheten i Uppsala 1977 och har sedan dess kört kvalitetsmedvetna kunder från stora delar av Mälardalen. Högbergs Buss har ca 40 bussar som rullar i framför allt Uppsala och Uppland, men också i delar av Sverige och Europa, i form av beställningstrafik, skoltrafik i Uppsala Kommun, anslutningstrafik åt Viking Line samt skidbuss till Romme Alpin på vintrarna. Utöver detta kör Högbergs Buss även många av Uppsalas idrottsföreningar, däribland Dalkurd.

— Det är oerhört kul att fortsätta detta samarbete och nu har Dalkurd etablerat sig i Uppsala mer och mer, med en ungdomsverksamhet som har dragit igång. Vi ser fram emot det här väldigt mycket och förhoppningsvis blir detta ett längre samarbete, säger Henrik Högberg på Högbergs Buss i en kommentar.