Dalkurd har gjort klart med den 19-åriga anfallaren Kerfala Cissoko, som närmast kommer från AFC Eskilstuna. Cissoko har skrivit på ett treårskontrakt med Dalkurd.

— Jag är nöjd över att vara här. Dalkurd är ett bra lag så jag är väldigt glad över att komma till klubben. Jag vill ge allt för klubben och för mina lagkamrater. Vi ska vinna tillsammans, som ett lag, säger Cissoko i en första kommentar.

Cissoko anslöt till Eskilstuna-klubben från Guinea inför förra säsongen och spelade sex matcher under året. Under försäsongen har anfallaren sett pigg ut och gjort flera mål och han tror på en framgångsrik säsong för Dalkurd.

— Det är en lång säsong och vi ska ta en match i taget. Men om vi arbetar hårt så ska vi kunna föra laget mot uppflyttning, förhoppningsvis. Jag tror i alla fall på det, berättar Cissoko.

Sportchef Adil Kizil är mycket nöjd med värvningen av Cissoko och berättar att han tror att anfallaren kan tillföra en hel del till laget.

— Vi har varit medvetna om att vi har varit lite tunna där framme så vi sökte en striker som skulle in i truppen innan vi är helt klara. När möjligheten dök upp med Kerfala så tyckte vi att han passade in väldigt bra i vad vi sökte. Det är en väldigt spännande spelare och vi tror att han kan blomstra ännu mer hos oss. Han har jättefina egenskaper och mycket utvecklingsbar. Så förhoppningsvis kommer vi få se honom bli bättre och bättre med tiden, säger Kizil.