Säsongens andra hemmamatch står för dörren och Dalkurd tar emot nykomlingarna Mjällby AIF på Gavlevallen. I tabellen står Dalkurd fortsatt på en poäng men man förtjänade mer sett till insatsen senast mot Jönköpings Södra. Mjällby, i sin tur, tog sina första poäng senast, när man besegrade Västerås SK med 2-1 på hemmaplan.

I Dalkurd har veckan handlat om att fortsätta jobba hårt på träningarna och bygga vidare på spelet mot J-Södra. Det sena avgörandet var tungt men truppen står enade och övertygade om att man ska ha revansch i söndagens match. Dessvärre är Christopher McVey fortsatt skadad och kommer inte vara med i söndagens match. Annars är det glädjande nyheter att Rawez Lawan är kvitt sin skada och disponibel för spel mot Mjällby.

Söndagens motståndare Mjällby är nykomlingar i serien, efter att ha vunnit Division 1 Södra förra året. Laget inledde säsongen knackigt med två förluster på de två första matcherna. Men hemma mot Västerås förra helgen imponerade laget och vann med 2-1. Det gör att Blekingelaget placerar sig på en tiondeplats i tabellen.

Dalkurd har inte mött Mjällby i tävlingssammanhang tidigare. Söndagens match blir således den första någonsin mellan lagen.

DALKURD FF – MJÄLLBY AIF
Söndag 21 april, kl 17.30

Spelplats: Gavlevallen, Gävle
Domare: Mirza Kazic
TV: Sportkanalen och via https://www.cmore.se/sport/fotboll/dalkurd-ff
Biljetter: https://dalkurd.ebiljett.nu/Home/Tickets/74/false
Truppen: