Nu har ni möjlighet att representera Dalkurd! Vi håller uttagningar för att utse vilka två personer som kommer att bli Dalkurds representanter i vårt e-sportlag för Fifa, som nästa säsong ska tävla i eAllsvenskan.

Mellan den 30/5 och 1/6 hålls eventet Birdie29 på IFU Arena i Uppsala. I samband med eventet finns vi i Dalkurd på plats med en egen monter, där ni kommer att ha möjlighet att träffa våra A-lagsspelare, kicka lite boll eller spela Fifa mot dem. Under eventet kommer vi också att anordna en Fifa-turnering, som också blir en uttagning för att hitta våra två första medlemmar i vårt e-sportlag, som ska representera Dalkurd i nästa säsong av eAllsvenskan.

Så hur går det till då, undrar ni säkert? Det hela är mycket enkelt. Ni anmäler er via anmälningsformuläret via länken nedan och har då säkrat er en plats i Fifa-turneringen.

Regler:

– Åldersgräns: Ni måste vara minst 16 år gamla, för att kunna delta.
– Speltid: 2 x 5 min.
– Turneringen består av rena utslagsrundor. Matcherna spelas i bäst av ett möte – det betyder att vid ev. förlust är ni utslagna ur turneringen. De två spelare som tar sig till final blir nya medlemmar i Dalkurds e-sportlag för Fifa och kommer att representera föreningen vid eAllsvenskan och ev. övriga turneringar.
– Vid oavgjort resultat vid full tid avgörs matchen genom övertid och därefter straffläggning.
– En plats per person.
– Lottning av spelschema görs onsdag 29/5.
– I händelse av ett ojämnt antal anmälda spelare, kommer lottning ske där en eller ev. flera spelare får hoppa över den första rundan.
– Turneringen anordnas primärt under torsdag 30/5. Om det skulle behövas, fortsätter turneringen även under fredag 31/5. Detta meddelas i så fall under torsdagen.
– Det är helt gratis att vara med i turneringen.

Ni behöver:

– Ha ett befintligt Playstation Network-konto (PSN-konto).
– Ha ett befintligt Fifa Ultimate Team-lag (FUT-lag). Det är detta lag ni kommer att spela med i turneringen.

Mer info om Dalkurds e-sportförening: https://dalkurd.se/2019/04/05/dalkurd-och-birdie-lanserar-e-sportforening/
Mer info om Birdie: https://www.birdie.org/
Mer info om eventet Birdie29: https://www.birdie.org/faq/

OBS! SISTA ANMÄLNINGSDATUM: ONSDAG 29/5 KL: 12.00

ANMÄL ER TILL FIFA-TURNERINGEN HÄR!