På måndag inleds 2019 års upplaga av Gothia Cup nere på västkusten och Dalkurd finns representerade med fyra lag; i klasserna Boys 13, Boys 15, Boys 16 och Boys 18. På söndag åker ungdomslagen ned till Göteborg för att stötta A-laget i Superettan-matchen mot Gais och på måndag är samtliga ungdomslag i spel, när man spelar sina första matcher i Gothia Cup.

För er som inte kan vara på plats för att heja fram våra duktiga killar, går det att följa turneringen via webben eller Gothia Cups egna app, där flera av ungdomslagens matcher livesänds. Vi kommer dagligen följa upp våra lags matcher via hemsidan och via våra sociala medier men ni kan också följa lagen via Dalkurds Akademis egna Instagram-konto (@dalkurdffakademi). Vi hoppas på en framgångsrik turnering för alla våra lag.

GRUPPER OCH SPELSCHEMAN:

Boys 13 Grupp 27:

SEF Trophy Grupp 4 (Boys 15):

Boys 16 Grupp 26:

Boys 18 Grupp 21: