Det blev en närmast osannolik avslutning i den senaste seriematchen, då Mjällby AIF vände vår 2-0-ledning och vann matchen med 2-3. Vi har skakat av oss de avslutande tio minuterna och tar istället med oss det fina och stabila spelet som präglade större delen av matchen. På söndag tar vi emot Norrby IF där det är viktiga poäng på spel och möjligheten finns till att klättra i tabellen.

Senast mot Mjällby saknades Dillan Ismail i truppen på grund av avstängning samt Julius Brekkan på grund av sjukdom. Bägge spelarna är åter i spel och tillgängliga i söndagens match. Däremot får vi klara oss utan lagkapten Robin Tranberg och Joseph Ceesay, som bägge är avstängda. I övrigt är samtliga spelare disponibla för söndagens match.

Söndagens motståndare Norrby har stått för en stark säsong och överraskat många med sitt spel under året. Borås-laget placerar sig i skrivande stund på en sjätteplats i tabellen, en poäng före oss. I senaste seriematchen förlorade laget med 1-3 hemma mot Brage och det är framför allt hemma på Borås Arena som laget har varit som starkast under säsongen.

Dalkurd och Norrby har mötts tre gånger tidigare och i vårmötet blev det delad poäng i en mållös historia. Säsongen 2017 blev det däremot dubbla Dalkurd-segrar; 4-1 på hemmaplan följdes upp med en 3-0-seger i Borås.

DALKURD FF – NORRBY IF
Söndag 1 september, kl 17.30

Spelplats: Gavlevallen, Gävle
Domare: Robert Daradic
TV: C More Live 2 samt via https://www.cmore.se/sport/spel/12000171-dalkurd-ff-norrby-if
Biljetter: https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/83?S=0
Truppen: