Efter ett kortare uppehåll på två veckor är det dags att spela fotboll igen. Innan uppehållet vände vi och vann med 3-1 hemma mot Norrby IF men nu väntar en tuffare match. Det vankas resa tillbaka till Borlänge och Domnarvsvallen för match mot tabellfyran IK Brage.

Spelarna har fått lite välbehövlig vila under speluppehållet och det är en fräsch och nästintill frisk trupp som står till tränarstabens förfogande. Kerfala Cissoko har haft en del skavanker i veckan men är frisk och redo för spel i söndagens match. Utan några avstängningar och skador så är det en fulltalig trupp som reser upp till Borlänge på söndagen.

Söndagens motståndare Brage har stått för en fin säsong så här långt och är i allra högsta grad med i kampen om uppflyttning. I den senaste matchen spelade man oavgjort, 1-1, borta mot Gais. En spelare som varit bidragande till Brages framgångar är anfallaren Christian Kouakou, men laget får klara sig utan honom på söndag då han är avstängd.

Dalkurd och Brage har mötts flertalet gånger tidigare och i seriespel är det fördel för oss med tre segrar på fem matcher jämfört med Brages enda seger, som kom på Gavlevallen i våras. Faktum är dock att Brage aldrig har besegrat oss i en seriematch på Domnarvsvallen, en svit som vi hoppas håller i sig även efter söndagens match.

IK BRAGE – DALKURD FF
Söndag 15 december, kl 15.00

Spelplats: Domnarvsvallen, Borlänge
Domare: Johan Krantz
TV: Sportkanalen samt via https://www.cmore.se/sport/spel/12490907-ik-brage-dalkurd-ff
Biljetter: https://ikbrage.ebiljett.nu/Tickets/Choose/158?S=0
Truppen: