Det blev spännande stopptidsminuter i den senaste matchen mot Östers IF, men vi lyckades hålla undan och vinna med 2-1. Men matcherna duggar tätt nu och redan imorgon gästar vi Syrianska FC för bortamatch i den 25 omgången av Superettan. Notera att matchen spelas inför tomma läktare efter ett beslut från hemmalaget Syrianska. Läs mer om beslutet här.

I slutminuterna mot Öster fick Christopher McVey syna sitt andra gula kort i matchen, vilket betyder att han är avstängd mot Syrianska. I övrigt är truppen intakt och samtliga spelare är tillgängliga för spel i matchen.

Syrianska kommer till onsdagens match med en 0-5-förlust mot Varbergs BoIS i bagaget. I den matchen fick man försvararen Martin Falkeborn utvisad och han är således avstängd i onsdagens match. Syrianska har även Johannes Ercan och Abdel Diarra avstängda i matchen.

Vårmötet mellan Dalkurd och Syrianska slutade 4-1 till oss, efter att vi vänt ett 0-1-underläge. Faktum är att vi har vunnit samtliga fem möten mellan lagen, en svit som gärna får fortsätta även efter onsdagens match.

SYRIANSKA FC – DALKURD FF
Onsdag 25 september, kl 19.00

Spelplats: Södertälje Fotbollsarena, Södertälje
Domare: Robert Daradic
TV: Matchen sänds på https://www.cmore.se/sport/spel/12496515-syrianska-fc-dalkurd-ff
Biljetter: Matchen spelas utan publik.
Truppen: