Det blev en svängig match senast när Trelleborgs FF kom på besök. Bägge lagen hade varsin ledning i matchen innan vi avgjorde sent genom Dillan Ismails 3-2-mål. Målet innebar inte bara tre poäng utan också matematiskt säkrat Superettan-kontrakt. Nu väntar ännu en hemmamatch och på söndag kommer IK Frej Täby på besök.

Truppläget är bra och vi har inga spelare på vare sig skadelistan eller på listan över avstängda spelare. Det ger tränarstaben ypperliga förutsättningar inför söndagens match, då samtliga spelare finns tillgängliga.

IK Frej Täby spelade även dem en svängig tillställning senast hemma mot IK Brage. I den matchen blev det en 2-3-förlust för Täby-laget, som annars har ryckt upp sig mot slutet. Laget har tre vinster på de fem senaste matcherna och slåss i allra högsta grad om ett nytt Superettan-kontrakt.

Senast Dalkurd mötte Frej blev det en komfortabel 3-1-seger efter mål av Simon Alexandersson, Frank Arhin och Christopher McVey. Lagen har mötts ett flertal gånger genom åren i olika divisioner, närmare bestämt 15 tävlingsmatcher. Facit från dessa möten är 6 Dalkurd-segrar, 5 Frej-segrar och 4 oavgjorda matcher.

DALKURD FF – IK FREJ TÄBY
Söndag 6 oktober, kl. 15.00

Spelplats: Gavlevallen, Gävle
Domare: Fredrik Hansson
TV: Via https://www.cmore.se/sport/fotboll/dalkurd-ff
Biljetter: Fri entré men biljetter behöver ändå laddas ned via https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/86?S=0
Truppen: