Nu på söndag spelar Dalkurd sin allra första hemmamatch i på Studenternas i Uppsala. Studenternas är just nu under ombyggnad, med allt vad det innebär och då det är vår första gång på ”Nya Studenternas” kommer här matnyttig information inför söndagens möte med Degerfors IF.

BILJETTSHOP
Biljettshopen, i form av en byggbod, finns placerad bakom byggbodarna, på kortsidan mot Stadsparken. Biljettshopen öppnar en timme innan avspark och har öppet en kvart in på den första halvleken. OBS! Betalning sker endast via Swish till denna match. Ingen kort- eller kontantbetalning är möjlig. Vi rekommenderar därför att man förköper sina biljetter online via https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/87?S=0.

Biljetter finns tillgängliga online fram till starten på den andra halvleken. Biljetter inhandlade online, som mottagits per mail, går bra att visa upp i mobilen.

ENTRÉ
Insläpp sker via huvudentrén, som finns i anslutning till Grind 2.

HEMMASUPPORTRAR
Dalkurd-klacken är hänvisad till sektion A. Insläpp sker via huvudentrén.

BORTASUPPORTRAR
Bortalagets supportrar är hänvisade till sektion 7, på kortsidan mot bandyarenan. Insläpp sker via huvudentrén.

VIP OCH MEDIA-ENTRÉ
Finns i anslutning till Grind 3. Entrén är märkt ”Media/VIP”.

KIOSKER
Två stycken kiosker finns bakom huvudläktaren. Dessa kiosker gäller för samtliga sektioner på arenan, även bortalagets supportrar. Betalning sker endast via kort eller Swish.

SOUVENIRER
Ett souvenirtält kommer att finnas uppställt bakom huvudläktaren, där ni kan handla era Dalkurd-produkter. Vi skänker 50% av alla intäkter från vår souvenirförsäljning under matchen (men även via vår webbshop) till alla drabbade i kriget i Rojava. Betalning sker endast via kort eller Swish.

HITTA TILL STUDENTERNAS

Med buss:
Enklaste sättet att ta sig till Studenternas är med buss. Närmaste hållplats är ”Akademiska sjukhuset”, som trafikeras av stadsbussarna 3, 4 och 8 samt regionbussarna 100, 101 och 107. Stadsbussarna passerar via Uppsala centralstation och Stora torget.

Med bil:
Följ skyltning mot ”Sjukhus”, mot Akademiska sjukhuset och Studenternas. Parkeringsmöjligheter är begränsade, men finns i anslutning till sjukhuset.