En lång säsong lider mot sitt slut. Det har varit mycket svett, mycket kamp och både höga toppar och djupa dalar. Nu ska säsongen avslutas och vi gör det hemma i Uppsala, på Studenternas i vår allra första match på vår kommande hemmaarena.

I den senaste matchen mot Örgryte IS fick Kerfala Cissoko sin tredje varning för säsongen, vilket betyder att han är avstängd i söndagens match. Även Frank Arhin saknas mot Degerfors, då han är på landslagsuppdrag med Ghana. I övrigt är samtliga spelare tillgängliga.

Värmländska Degerfors IF ligger på femte plats i tabellen och är seriens formstarkaste lag. Rent matematiskt har laget fortfarande möjligheten att nå kvalplatsen men det ska otroligt mycket till för att man ska lyckas med det. Om vi ska lyckas vinna matchen så måste anfallaren Erik Björndahl, som leder skytteligan med 18 mål i skrivande stund, stoppas.

Vårmötet mellan Dalkurd och Degerfors slutade med en 2-1-seger för oss i Värmland. Lagen har mötts fem gånger tidigare där 3 matcher har slutat oavgjort medan lagen har varsin seger.

DALKURD FF – DEGERFORS IF
Söndag 3 november, kl 15.00

Spelplats: Studenternas IP, Uppsala
Domare: Per Melin
TV: Via https://www.cmore.se/sport/fotboll/dalkurd-ff
Biljetter: https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/87?S=0
Truppen: