Mattias Borg, föreningsansvarig på Actic Sverige, tillsammans med Suleman Zurmati och Christoffer Styffe.

Dalkurd är mycket stolta över att presentera en ny samarbetspartner i form av Actic Sverige. Actic är en ledande friskvårdskedja med 180 anläggningar och 228 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Tack vare samarbetet kommer Dalkurd få optimala förutsättningar att kunna prestera under 2020.

— Det känns otroligt skönt att kunna ingå ett samarbete med en så stor och etablerad friskvårdskedja som Actic Sverige. Vi tackar dem för det varma bemötandet som vi i föreningen har fått och ett extra stort tack till Mattias Borg som har varit väldigt tillmötesgående i att nå detta samarbetsavtal, säger Aram Dogan, marknadschef i Dalkurd.

— Det känns jättespännande att samarbeta tillsammans med ett så starkt varumärke som Dalkurd. Det är en väldigt spännande förening med en intressant historia som går en fin framtid tillmötes, säger Mattias Borg, företagsansvarig på Actic Sverige.