Fastlink och dess ägare Kawa Junad har tidigare varit partner till Dalkurd FF. Efter en turbulent period valde Kawa Junad att lämna sin ägarandel i Dalkurd och bröt samarbetet med klubben 2018. Vi har återigen tagit kontakt med Kawa Junad och Fastlink angående ett rent sponsorskap och hjälp till Dalkurd. Kawa Junad, i egenskap av ägare av Fastlink, har visat ett stort hjärta för föreningen och har bestämt sig för att återigen gå in som huvudsponsor i Dalkurd. Det är viktigt att betona att Kawa Junad inte har krävt något inflytande eller ägarskap i föreningen, utan endast visat upp att han har ett stort Dalkurd-hjärta och Fastlink går in som huvudsponsor under 2020.

Vår tro och förhoppning är att Fastlink och Dalkurd kommer att ha ett gott och långvarigt samarbete i framtiden. Vi vill passa på att än en gång tacka Kawa Junad och Fastlinks styrelse för den generositet och lojalitet de visat gentemot Dalkurd.