NÄSTA MATCH

SUPERETTAN
3 Days 03 Hours 08 Minutes 03 Seconds

SENASTE MATCH: NORRBY IF - DALKURD FF 2-0

SENASTE NYTT

DALKURD FF NOMINERADE TILL SVENSKA JÄMSTÄLLDHETSPRISET

Priset delas ut av Forum Jämställdhet.

Dalkurd FF har blivit nominerade till Svenska Jämställdhetspriset 2021, ett pris som delas ut av Forum Jämställdhet.

DALKURD FF NOMINERADE TILL
SVENSKA JÄMSTÄLLDHETSPRISET

News date: 12-10-2020

Dalkurd FF har blivit nominerade till Svenska Jämställdhetspriset 2021, ett pris som delas ut av Forum Jämställdhet. Tatiana Håkansson, ansvarig för akademin och CSR i Dalkurd FF, är mycket nöjd med nomineringen:


— Nomineringen är ett synligt bevis på att vi i Dalkurd jobbar varje dag med jämställdhetsintegration. Detta sker i all vår verksamhet, men framförallt via våra CSR-projekt som har fått blomma ut. Med små medel har vi kunnat implementera viktiga värden in i vår förening och planterat jämställdhetsintegration ute i lokalsamhället. Dalkurd är mer än bara fotboll, säger Tatiana Håkansson.

Vinnaren av Svenska Jämställdhetspriset presenteras på Forum Jämställdhet, Sveriges största jämställdhetskonferens som äger rum digitalt den 2-3 februari 2021.

NY MARKNADS- OCH FÖRSÄLJNINGSCHEF KLAR

Oliver Carlson blir ny marknads- och försäljningschef i Dalkurd.

Oliver Carlson är ny marknads- och försäljningschef i Dalkurd. Han tillträdde sin tjänst i början av september och trivs väldigt bra i klubben.

NY MARKNADS- OCH FÖRSÄLJNINGSCHEF KLAR

News date: 24-09-2020

Oliver Carlson är ny marknads- och försäljningschef i Dalkurd. Han tillträdde tjänsten i början av september och berättar att han trivs bra i klubben.

 

— Det känns bra, väldigt bra! Jag är otroligt glad och taggad inför uppgiften. Det är ett hårt arbete som väntar, men att få jobba och tillhöra en förening som Dalkurd är en ära, säger Oliver Carlson i en första kommentar.

 

Tjänsten som marknads- och försäljningschef innebär en hel del nätverkande och att skapa kontakter inom näringslivet i framför allt Uppsala. Oliver Carlson är född och uppvuxen i staden och även om han har jobbat i Stockholm under de senaste åren, har han fortfarande goda kontakter i Uppsala.

 

— Jag är en 26-årig Uppsala-kille, vars hela uppväxt har präglats av idrott. Jag är en vinnarskalle som har varit aktiv i både fotboll och innebandy under större delen av mitt liv. De senaste fem åren har jag jobbat med all typ av marknadsföring hos ”klockjätten” Daniel Wellington, med säte i Stockholm, så det känns bra att vara tillbaka på hemmaplan igen, förklarar Oliver Carlson och fortsätter:

 

— Jag är en serviceinriktad och positiv person med en ärlig inställning. Jag hoppas att mina tidigare erfarenheter från ett stort och globalt företag kan hjälpa till att bidra mot en fortsatt utveckling framåt för Dalkurd.

DALKURD FÖRLÄNGER MED LIRIDON SELMANI

Anfallaren, som stått för tre mål på tre matcher, har förlängt avtalet.

Dalkurd FF förlänger avtalet med Liridon Selmani. Anfallaren anslöt till Dalkurd i mitten på augusti på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen. Det nya avtalet sträcker sig över 1,5 år.

DALKURD FÖRLÄNGER MED LIRIDON SELMANI

News date: 07-09-2020

Dalkurd FF förlänger avtalet med Liridon Selmani. Anfallaren anslöt till Dalkurd i mitten på augusti på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen. Efter att ha gjort mål i sin debutmatch borta mot IK Brage, mäktade Selmani med att göra ytterligare två mål i hemmamatchen med Västerås SK och står på totalt tre gjorda mål på tre matcher i Dalkurd-tröjan. Det nya avtalet sträcker sig över 1,5 år.

 

— Det känns väldigt bra. Jag trivs fantastiskt bra i Dalkurd och jag har kommit in i laget på ett bra sätt. Det var en självklarhet att förlänga med klubben när jag fick förfrågan, säger Liridon Selmani.

 

Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri är mycket tillfreds med att behålla Selmani i klubben på ett längre kontrakt.

 

— Vi är jättenöjda med att ha förlängt med Liridon. Han har gjort det väldigt bra sedan han anslöt till klubben så det var aldrig några tvivel från vår sida om att förlänga avtalet. Vi tror och hoppas att Liridon kan fortsätta på den inslagna vägen i Dalkurd-tröjan, säger Gazmend Bahtiri.

KERFALA CISSOKO LÅNAS UT TILL HAPOEL KFAR SABA

Anfallaren lämnar för spel i Israel på ett årslångt lån med köpoption.

Anfallaren Kerfala Cissoko lämnar Dalkurd FF och ansluter till den israeliska klubben Hapoel Kfar Saba på ett årslångt lån, där man även har en köpoption.

KERFALA CISSOKO LÅNAS UT TILL HAPOEL KFAR SABA

News date: 07-09-2020

Anfallaren Kerfala Cissoko lämnar Dalkurd FF och ansluter till den israeliska klubben Hapoel Kfar Saba på ett årslångt lån, där man även har en köpoption.

 

Kerfala Cissoko anslöt till Dalkurd från AFC Eskilstuna inför säsongen 2019. Under sin första säsong gjorde Cissoko nio mål på 24 matcher och under årets säsong har han stått för fem mål på 15 matcher i Superettan och två mål på tre matcher i Svenska Cupen.

 

Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri kommenterar övergången:

 

— Vi mottog ett bud på Kerfala som vi inte kunde tacka nej till och Kerfala själv ville ta den här möjligheten. Vi vill tacka Kerfala för alla fina insatser i klubben och vi önskar honom lycka till i Israel, säger Bahtiri.

 

Dalkurd FF vill tacka Kerfala Cissoko för hans tid i föreningen, som har präglats av hängivenhet och hårt arbete och vi önskar honom all lycka med den fortsatta fotbollskarriären.

JOHN STENBERG FÖRLÄNGER MED DALKURD

Den målfarliga försvararens nya kontrakt sträcker sig över 2021.

John Stenberg har förlängt sitt avtal med Dalkurd FF. Den målfarliga försvararen, som har spelat 13 matcher och gjort fyra mål denna säsong, skrev på för Dalkurd i våras. Det var ett korttidsavtal som sträckte sig fram till sommaren. Det nya avtalet är på 1,5 år och sträcker över 2021.

JOHN STENBERG FÖRLÄNGER MED DALKURD

News date: 21-08-2020

John Stenberg har förlängt sitt avtal med Dalkurd FF. Den målfarliga försvararen, som har spelat 13 matcher och gjort fyra mål denna säsong, skrev på för Dalkurd i våras. Det var ett korttidsavtal som sträckte sig fram till sommaren. Det nya avtalet är på 1,5 år och sträcker över 2021.

 

— Det känns skönt att ha det klart. Jag trivs jäkligt bra i Dalkurd så det är skönt att det har gått i lås och att alla parter är glada och nöjda, säger Stenberg och fortsätter:

 

— Min tid hittills i Dalkurd har varit fantastisk. Jag har lärt känna nya människor och blivit välkomnad bra. Jag trivs jäkligt bra i gruppen som vi har. För lagets del så tycker jag att det har sett bra ut spelmässigt. Sen är det klart att vi gärna hade haft lite fler poäng. Men jag är säker på att det kommer att bli bättre, berättar Stenberg

 

Efter ett mer intensivt spelschema med många långa bortaresor på kort tid, har det varit lite lugnare den gångna veckan. Spelarna fick ett par dagars ledighet efter förra helgens hemmamatch mot Halmstads BK och kommer förhoppningsvis fräscha till måndagens bortamatch mot IK Brage.

 

— Det är ju ett gammalt Borlänge-derby. Så förhoppningsvis blir det lite derbykaraktär och smäller lite extra. Det ska bli en otroligt kul match att spela och något man ser fram emot. Vi har ju varit lediga i några dagar så det känns bra att det blir match ganska direkt efter att vi börjat träna. Så jag hoppas på en bra match och att vi kan ta med oss tre poäng, säger Stenberg.

 

Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri berättar att det ligger ett hårt jobb bakom kontraktsförlängning och han är väldigt nöjd med att Stenberg blir kvar i klubben.

 

— Det känns otroligt bra att vi har rott detta i hamn. Vi har jobbat på att förlänga med John under en tid så vi är väldigt glada och nöjda med att han blir kvar hos oss även över nästa säsong, säger Bahtiri.

INFÖR: JÖNKÖPINGS SÖDRA IF - DALKURD FF

Veckoomgång väntar och Dalkurd reser söderut.

Dalkurd hämtade upp dubbla underlägen mot Norrby IF och hade bud på ett segermål också. Men slutresultatet stannade vid 2-2 och det innebär att Dalkurd har en svit på tre raka matcher utan förlust. Men redan på onsdag är det dags för nästa omgång i Superettan, då Dalkurd gästar Jönköpings Södra IF.

INFÖR: JÖNKÖPINGS SÖDRA IF - DALKURD FF

News date: 11-08-2020

Dalkurd hämtade upp dubbla underlägen mot Norrby IF och hade bud på ett segermål också. Men slutresultatet stannade vid 2-2 och det innebär att Dalkurd har en svit på tre raka matcher utan förlust. Men redan på onsdag är det dags för nästa omgång i Superettan, då Dalkurd gästar Jönköpings Södra IF.

 

Hampus Finndell missade lördagens match på grund av en avstängning. Han är tillbaka till onsdagens match och det är även Kadir Hodzic, som tvingades utgå med en känning i halvtid mot Norrby, och Henry Offia, som är tillbaka från en skada som hållit honom borta i ett par veckors tid. Däremot saknas fortfarande Irfan Jasarevic, Willie Clemons och Eminn Ghozzi på grund av skador.

 

Jönköpings Södra har kommit igång efter en trevande start på säsongen. Senast besegrade man Umeå FC hemma med 1-0 men det satt hårt inne och segermålet kom i matchens slutminuter. Laget är starka på sin hemmaplan och har bara en förlust där, mot serieledarna Degerfors IF. Enligt rapporter i lokalmedia kan laget komma att vila sin vänsterback Pa Konate mot Dalkurd, då han är något sliten.

 

Dalkurd har bara mött Jönköpings Södra vid två tillfällen tidigare. Bägge matcherna spelades förra säsongen och dessvärre blev det två förluster. I Jönköping vann hemmalaget med 1-0 efter ett sent segermål och på Gavlevallen vann J-Södra med 2-0. Läge för revansch således!

 

JÖNKÖPINGS SÖDRA IF - DALKURD FF

Onsdag 12 augusti, 19.00

 

Spelplats: Stadsparksvallen, Jönköping

Domare: Granit Maqedonci

TV: Matchen sänds på Dplay. Skaffa ditt abonnemang via denna länk: online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1566371&media_id=89116

Biljetter: Stötta Dalkurd från distans - Köp en soffbiljett. Pris: 50 kr / biljett. Swisha till 123 023 28 68.
 

Observera att matchen spelas utan publik!

PARTNERS