PÅGÅENDE PROJEKT

DESSA CSR-PROJEKT ÄR IGÅNG JUST NU

STARKA KVINNOR

Ett socialt nätverk som bjuder in till samhällsdialog med olika samhällsaktörer t.ex. polisen, socialtjänsten m.m. Starka Kvinnor bidrar till att välkomna kvinnor in kvinnor till det nya samhället genom dialog och dans. Nätverksträffarna har varit en gång i månaden, på lördagseftermiddagar.  

SPORTIS

En kostnadsfri öppen idrottsverksamhet i Gottsunda/Bäcklösa för barn i årskurs 3-6. 

Barnen får komma till Sportis/TjejSportis och leka i idrottshallen tillsammans med andra barn.

Verksamheten leds av våra Dalkurds unga ledare. 

Det krävs ingen föranmälan och barnen behöver inga träningskläder, det är bara för barnen att dyka upp.  

FRITIDS-HÄNGET

Värdegrundsarbete ute på fritidsgård och fritidsklubb. Dalkurds A-lagspelare samt kanslipersonal för dialog med ungdomar i åldrarna 13-18 år. Denna målgruppen anser vi är mest formbara. Två gånger i veckan kommer Dalkurd att hälsa på fritidsgården/fritidsklubben med spelare samt kanslipersonal. Vecka 13 skulle bli starten för projektet, men vi har flyttat fram projektstarten på grund av Corona-pandemin. 

FOTBOLLSSKOLA I GOTTSUNDA 2020

En allsidig träning för barn och ungdomar i Gottsunda, under sommarlovet 2020. Ungdomarna och barnen får möjlighet att lära känna Dalkurd FF som förening. 

PARA-FOTBOLL

Ungdomar med funktionsvariationer har möjlighet att komma till Footyard för fotbollsträning, en gång i veckan. Ett integrations utbyte mellan Dalkurd FF som förening och Fyrisgårdens parafotboll, genom att tillhandahålla unga ledare från oss.