ACKREDITERING

DETTA GÄLLER FÖR DALKURDS HEMMAMATCHER

SÖKA ACKREDITERING TILL HEMMAMATCH

Vi vill att Ni hör av Er till oss senast dagen före match till cihan.dalaba@dalkurd.se

De uppgifter Ni behöver ange är namn och vilket medieföretag Ni representerar.

KRITERIER

För att tillgodogöra sig ackreditering till Dalkurd FF:s matcher gäller det att Ni uppfyller de krav som Dalkurd FF ställt upp för säsongen.

Följande har rätt till ackreditering:

• Sportjournalister med giltig presslegitimation utfärdad av Svenska Journalistförbundet.

• Sportjournalister med giltigt AIPS-kort.

• Övriga journalister efter anmälan av det medieföretag man representerar.

• Utöver detta kan Dalkurd FF bevilja ackreditering efter individuell prövning.

Dalkurd FF förbehåller sig rätten att neka ackreditering/tillträde till pressektionen på hemmamatcherna, även vid ovan uppfyllda krav.

PRAKTISK INFORMATION

• Pressentrén är på baksidan av Gavlevallen (Samma sida som Gunder Hägg-stadion). Där lämnas er ackreditering och fotovästar ut mot identifiering. Samtliga brickor och västar återlämnas efter matchen, antingen i pressrummet vid presskonferensen eller vid pressentrén.

• Alla journalister och fotografer ska i samband med Dalkurds matcher bära erhållen mediabricka och synligt för alla. Fotografer ska också bära erhållen väst.

• Parkering för arbetande press finns bakom Gavlevallen. (Samma sida som Gunder Hägg-stadion) Parkeringstillstånd fås av vakt vid entrén

PRESSRUM

Pressrummen på Gavlevallen finns placerad på baksidan av Gavlevallen. Pressläktaren erbjuder trådlöst internet och är avsedd för de journalister som är i tjänst.

PRESSKONFERENS

Presskonferensen efter matchen påbörjas cirka 15 minuter efter slutsignalen i pressrummet på Gavlevallen, direkt till höger vid spelarentrén. Efter avslutad presskonferens är Dalkurd FF:s spelare och ledare anträffbara.

VARMT VÄLKOMNA TILL GAVLEVALLEN!